Tvrtka

Charter management

Pridružite se našem charter management programu i uživajte u ostvarenju vaših snova! Nudimo vam nove i rabljene Hymer & Dethleffs kampere po povoljnim uvjetima.

Pridružite se našem charter management programu i uživajte u ostvarenju vaših snova. Program je osmišljen kako bi vam pružio najlakši način za financiranje kupnje kampera i njegovo održavanje iz charter prihoda te ujedno uz najnižu moguću početnu investiciju.

CAMPGO Campers management model BUY BACK

Namijenjeno onima koji traže najbolji povrat investicije i fleksibilnost u planiranju svog godišnjeg odmora sa kamperom.

Charter prihodi se dijele u omjeru 60% - 40% u korist investitora. Investitor kupuje kamper na svoje ime ili na ime svoje tvrtke te je aktivnije uključen u poslovanje kampera. Za kupnju kampera dovoljan je polog od 20-40% kupovne cijene kampera dok se ostatak može financirati putem leasinga. Charter prihodi će pokrivati troškove financiranja, održavanja, guma, usluge asistencije, osiguranja i skladištenja, a ovisno o visini početnog učešća, investitor može očekivati i dodatni profit. U ovome modelu ostvarujete veće popuste za kupnju kampera. 

Kod ovog modela charter managementa postoji veća fleksibilnost pri izboru kampera i njegove opreme.

Kontakt obrazac

Molimo unesite potrebne informacije. Naši djelatnici će vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

Podjeli sadržaj

Zona za korisnike

Što sve treba znati prilikom najma

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE Više informacija »