Tvrtka

O nama

Uz najam i prodaju kampera, omogućujemo vam personalizirano planiranje putovanja i jedinstveno iskustvo godišnjeg odmora. CAMPGO Campers - Stvaramo uspomene!

CAMPGO Campers nudi svim putnicima vrhunsko iskustvo putovanja, te našim avanturistima pružamo priliku da započnu putovanje na jednom mjestu a završe na drugom, stvarajući tako uspomene za cijeli život.

CAMPGO Campers je marka za najam i prodaju kampera i opreme za kampiranje, te je sastavni dio TRCZ Grupe.

U floti imamo kampere za od 4 do 6 osoba. Ponosimo se i svojom širokom izborom vrhunski vozila marki: Hymer i Dethleffs. Za navedene marke smo ekskluzivni uvoznici od 2018 godine za područje RH.

Nudimo široku lepezu dodanih usluga za iznajmljivanje kao što su WiFi, GPS, stolovi i stolice, roštilji, dječje sjedalice, viseće mreže za ležanje i romobili.

CAMPGO Campers omogućuje personalizirano planiranje putovanja i jedinstveno iskustvo godišnjeg odmora zahvaljujući predanoj korisničkoj podršci. Putnicima pružamo autentične lokalne savjete i preporučene rute, ističući posebna mjesta za nezaboravno putovanje.

Bez obzira koja vrsta kampera ili opreme vam je potrebna i na koji rok, CAMPGO Campers će svojim iskustvom, znanjem i ljubaznošću svojih djelatnika uspješno odgovoriti na svaki vaš zahtjev.

Podaci o trgovačkom društvu:

CAR&CARAVANNING CENTER d.o.o.

Savska Opatovina 42

10000 Zagreb, Hrvatska

OIB: 36871816429

Upisano u sudski registar pod matičnim brojem subjekta (MBS): 081065448

Račun u Erste&Steiermärkische Bank d.d.: IBAN: HR2424020061100811856

član Uprave: Ivan Pehar

Temeljni kapital: 20.000,00 kn

mail adresa: info@campgo.hr

Kontakt obrazac

Molimo unesite potrebne informacije. Naši djelatnici će vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

Podjeli sadržaj

Zona za korisnike

Što sve treba znati prilikom najma

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE Više informacija »